Ohjelmahaku

DiDa-verkostofestivaali kutsuu taiteentekijöitä

Tuo esille omaa taidettasi DiDa-festivaalilla! Osallistu ohjelmahakuun ja kerro miten voisit olla mukana.

DiDa – Disability Day Art & Action 2018 -verkostofestivaali vyöryy Helsingissä marras- joulukuussa. Festivaali on näyttävästi esillä ympäri Helsinkiä esimerkiksi Suvilahden Oranssi ry:n tiloissa, julkisen liikenteen väylillä, kouluissa, vanhainkodeissa ja gallerioissa. Meno huipentuu kansainvälisenä vammaisten päivänä 3.12. Helsingin kaupunginmuseolla.

DiDa – Disability Day Art & Action 2018 etsii vammaisuutta käsittelevää sekä vammaisten itsensä tekemää kulttuuri- ja taideohjelmaa. Ohjelma voi olla esimerkiksi musiikkia, esittävää taidetta, teatteria, tanssia, elokuvataidetta tai jotain ihan muuta. Se voi olla kantaaottavaa tai iloittelevaa! Toivomme ehdotuksia niin ammattilaisilta kuin harrastajilta, tärkeintä on yhdessä tekeminen erilaisten ihmisten kanssa kulttuurin ja taiteen äärellä.

Ohjelmavalintoihin vaikuttaa mm. yhteensopivuus tapahtumakokonaisuudessa sekä käytettävissä olevat resurssit. Valitsijoina ovat DiDa-tapahtumaa järjestävät tahot. DiDan pääyhteistyökumppaneita ovat Kynnys ry, Finlandssvenska teckenspråkiga rf, Kulttuuriyhdistys Suomen EUCREA ry, Abilis-säätiö, Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry, Kuuloliitto, Tukilinja, Aula -työkoti ja Vertaistaiteilijat-hanke, Kuurojen liitto sekä Kulttuuria kaikille -palvelu.

DiDa-tapahtumaan valittaville esityksille maksetaan korvaus mahdollisuuksien mukaan, kuitenkin vähintään esiintyjien matka- ja ruokakulut. Ohjelmahaku päättyy sunnuntaina 19.8.2018. Ilmoitamme valituille syyskuun loppuun mennessä. Otamme ilolla vastaan myös ehdotuksia esiintymispaikoista!

Löydät ohjelmahakulomakkeen tästä linkistä.