MC KOO on Helsinkiläinen 27-vuotias räppäri. Hän ei ole antanut kehitysvammaisuuden hidastaa eikä haitata urapolkuaan, vaan on tehnyt musiikkia täydestä sydämestä jo 12 vuotta.

MC KOO julkaisi debyyttialbuminsa ”KOON MAAILMA” huhtikuussa 2017 ja sinkkujulkaisut ”Kuuma Mimmi” ja ”Kolamies” ovat keränneet satojatuhansia kuunteluita suoratoistopalveluissa. Musiikkivideoita on niin ikään katsottu YouTubessa yhteensä yli 650 tuhatta kertaa. Tänä keväänä MC KOO julkaisi ”Kesän Lapsi” seiskatuumaisen vinyylisinglen yhdessä legendaarisen elektronisen musiikin pioneeri-yhtyeen RinneRadion kanssa, kappaleesta julkaistiin kesällä musiikkivideo. Kesän Lapsi on ensimmäinen sinkkulohkaisu syksyllä julkaistavalta EP:ltä, joka tulee KOON omien sanojen mukaan olemaan hieno, tärkeä ja mahtava! MC KOO  sanoittaa biisinsä itse Rap-tukihenkilö Lossi T: n avustamana ja tuotannosta vastaavat tunnetut suomalaiset tuottajat kuten muun muassa 6mäki (Tre Funk III, Horse Attack Sqwad), Xmies (Lyömättömät,Freerap) sekä Leo G (Aarnikotkat).

MC KOON keikat ovat täynnä enrgiaa ja KOO ottaa yleisönsä mukaan heti ensimmäisestä biisistä alkaen, eikä tämä hyvien vibojen ilotulitus lopu kunnes viimeinen biisi on vedetty. MC KOON livekattaukseen kuuluvat itse maestron lisäksi vokalisti Lilli Aro sekä biitit ja efektit soittava sekä tuplaajana toimiva Lossi T.

 

MC KOO Kultabassokerhon juhlahumussa

Ämyrock ja MC KOO

Esitys tulkataan viittomankielelle, tervetuloa!

MC Koo 23:05-23:45

Oranssi, Kaasutehtaankatu 1, 00540 Helsinki

Oranssin sisäänkäynti, tapahtumatilat ja WC ovat esteettömiä, ja niissä mahtuu liikkumaan myös isommilla apuvälineillä. Vessat ovat sukupuolineutraaleja.