Kiasma: saavutettava opastus

Korakrit Arunanondchai keltaisessa paidassa, taustalla valkoinen seinä.
Korakrit Arunanondchai. Kuva Petri Virtanen, Kansallisgalleria.

pe 1.12. klo 12.00-13.00
Saavutettava opastus Kiasman näyttelyihin

Tule kansainvälisen vammaisten päivän kunniaksi järjestettävälle saavutettavalle opaskierrokselle Kiasmaan! Kierros alkaa klo 12 ja kestää noin tunnin. Kussakin Kiasman kolmessa näyttelyssä tutustutaan yhteen teokseen keskustellen.

Ilmoittaudu mukaan tämän lomakkeen kautta. Muistathan kirjata lomakkeelle mahdolliset erityistarpeesi ja ilmoittaa avustajasikin mukaan! Opas voi kuvailutulkata tarvittaessa.

Kiasmaan on vapaa pääsy koko päivän 1.12.

Kiasman näyttelyt

Ars17. Hello World!

ARS17 on kansainvälinen nykytaiteen suurnäyttely, jonka teemana on digitaalinen murros. ARS17 esittelee uuden vuosituhannen taiteilijat ja laajentaa näyttelykokemuksen verkkoon.

Korakrit Arunanondchain: with history in a room filled with people with funny names

Menneisyys ja tulevaisuus, luonto ja teknologia, idän hengellinen perinne ja ajankohtaiset globaalit kysymykset elävät Korakrit Arunanondchain taiteessa rinnakkain.

ars fennica

Suomen suurimman kuvataidepalkinnon ehdokkaiden yhteisnäyttely avautuu Kiasmassa. Näyttely esittelee viisi suomalaista taiteilijaa tai taiteilijaparia, jotka ovat ehdolla vuoden 2017 Ars Fennica -palkinnon saajiksi.

Lue lisää Kiasman näyttelyistä museon verkkosivuilta.

Saavutettavuus

Kiasmaan on esteetön pääsy. Esteettömät wc-tilat sijaitsevat ensimmäisessä ja viidennessä kerroksessa.

Osallistujia pyydetään ilmoittamaan etukäteen erityistarpeistaan tämän lomakkeen kautta. Opas kuvailutulkkaa teoksia tarvittaessa.

Lisätietoa Kiasman saavutettavuudesta tästä linkistä.

Mannerheiminaukio 2, 00100 Helsinki