Espoon Autismi- ja Aspergeryhdistys: Paddington 2

Kuvassa karhu sinisessä takissa ja punaisessa hatussa, joka näkyy osittain. Karhulla käpälöissään voileipä, joka on numeron kaksi muotoinen.

la 2.12. klo 12.00
Autismiystävällinen elokuvanäytös: Paddington 2

Espoon Autismi- ja Aspergeryhdistys ry järjestää Kino Tapiolassa (Mäntyviita 2, Espoo) autismiystävällinen näytöksen elokuvasta Paddingon 2.

Elokuva esitetään tavallista maltillisemmalla äänenvoimakkuudella eikä salia pimennetä täysin. Katsomossa saa liikehtiä ja eläytyä, eikä lipunmyynnissä kysellä diagnooseja. Autimisystävällinen näytös sopii kaikille lapsille, joita kovat äänet ja elokuvateatterin pimeys saattavat jännittää.

Brownien perheeseen onnellisesti asettunut Paddington on päässyt yhteisönsä suosioon jakaen iloa ja marmeladia, minne ikinä meneekään. Etsiessään täydellistä lahjaa Lucy-tädilleen tämän 100-vuotissyntymäpäivän kunniaksi, hän löytää ainutlaatuisen ponnahduskirjan herra Gruberin antiikkipuodista. Voidakseen ostaa kirjan, Paddington ryhtyy tekemään kaikenlaisia hanttihommia. Mutta kun kirja varastetaan, on Paddingtonin ja Brownien tehtävä selvittää, kuka on varkauden takana.

Elokuva on suomeksi puhuttu.

Hinta

Liput: Alle 10-vuotiaat 9 euroa, yli 10-vuotiaat 10 euroa. Huom. avustaja voi lunastaa itselleen kassalla ilmaisen avustajalipun. Lippuvaraukset

Varaukset ja lisätiedot

Lisätietoja näytöksestä Espoon Autismi- ja Aspergeryhdistyksen verkkosivuilta.

Lippuvaraukset ja lisätiedot elokuvateatterista Kino Tapiolan verkkosivuilta.

Saavutettavuus

Elokuvanäytös on tarkoitettu autismin kirjon lapsille ja muille erityislapsille perheineen.

Pysäköinti

Lähimmät esteettömät pysäköintipaikat sijaitsevat Tapiolan uimahallin edustalla, n. 150 metrin etäisyydellä Kino Tapiolasta. Taksilla kulkevat voivat halutessaan pyytää taksia ajamaan Menninkäisentien puolen yleisön poistumisovien kohdalle missä taksi voi rauhassa pysähtyä muuta liikennettä häiritsemättä.

Tilat

Kino Tapiolan pääsisäänkäynti, aula ja sali ovat esteettömät. WC-tilat ovat kuitenkin ahtaat ja korkean kynnyksen takana. Elokuvateatterin vieressä sijaitsevan ravintola Kilimin kanssa esteetöntä wc:tä voi käyttää tarvittaessa.

Saliin pääsee esteettömästi pyörätuolilla. Merkittyjä pyörätuolipaikkoja ei ole. Penkkirivien päädyissä salin reunoilla sekä viimeisen penkkirivin takana on reilusti tilaa ja koko salista on hyvä näkyvyys valkokankaalle.

Induktiosilmukka

Salissa on induktiosilmukka.

Lisätietoja saavutettavuudesta Kino Tapiolan verkkosivuilta.